Jocs i castells a Valls

Ahir, dissabte 11 de juny de 2016, el pati de la Colla Joves de Valls es va omplir de jocs i, com no podia ser d’una altra manera, castells. I és que es van reunir Cims Barcelona, el Nan Casteller, Cap de Colla i El crack casteller: quatre jocs de taula de temàtica castellera amb què petits i grans van poder demostrar les seves habilitats d’equilibri, habilitat, estratègia i coneixement.

Aquest acte va ser el primer en què El crack casteller es trobava amb el públic després de la seva presentació que va tenir lloc, el passat 23 d’abril, al costat del nou Vermut casteller. Joves, i no tant joves 😉 van poder conèixer de prop els diferents jocs que tenien presència al pati dels del carrer d’en Gassó, provar-los i parlar amb els seus creadors.

Crack_Casteller_Joves 2016c Crack_Casteller_Joves 2016b

Tant Cims Barcelona, joc de construcció, com Cap de colla, joc de cartes, com El crack casteller, joc de preguntes i respostes, són tres productes llicenciats per la marca Castells-Colles Castelleres de Catalunya, una col·laboració per la qual una part dels ingressos dels jocs serveixen per finançar el món casteller.

Jocs_marca_castells_Joves 2016c

 

 

 

Gràcies a tots per la vostra companyia i fins la propera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *