On puc comprar "El crack casteller"?

Pots comprar el joc de forma online, a través d’aquesta mateixa pàgina i també a una xarxa de punts de venda físics, que relacionarem i actualitzarem en aquest web.

Com puc pagar la meva compra online? Quin és el termini d'entrega?

Actualment la modalitat de pagament és per transferència bancària. Rebreu un missatge amb tota la informació necessària un cop realitzat el procés de compra. Quant a l’entrega, rebreu el joc en 48 hores, comptant a partir de quan rebem la transferència (si ens feu arribar el justificant de pagament podem tramitar l’enviament el mateix dia que feu la comanda). És també per aquest motiu que us demanem el telèfon de contacte, per tal que el repartidor us pugui contactar davant de qualsevol incidència. Podeu conèixer tots els detalls de les Condicions de compra en aquesta pàgina.

Vull comprar més de 5 unitats del joc. Què he de fer?

Si vols comprar més de 5 unitats d’El crack casteller, posa’t en contacte amb nosaltres. Hi ha condicions especials respecte a l’entrega i enviament.

Quins son els punts de recollida?

Actualment hi ha un punt de recollida física, al centre de Terrassa i on podreu recollir la comanda en horari comercial. Un cop formalitzada la vostra comanda, us en facilitarem l’adreça i data a partir de la qual podeu passar a recollir-la.

Periòdicament, actualitzarem els punts de recollida en aquest web.