PRESENTACIÓ

El crack casteller és un joc de taula entorn el món casteller. Els jugadors aniran avançant caselles i pujant pisos del castell tot responent preguntes distribuïdes en tres temes: història i geografia, colles, i miscel·lània.

El joc permet adaptar-se a les necessitats i ganes dels jugadors: fes una partida ràpida i sigues el primer en carregar la construcció. Us ho esteu passant d’allò més bé i encara teniu una estona? Descarrega el castell i demostra a tothom la teva saviesa castellera!

A més a més, el reglament del joc permet un marge perquè les partides siguin aptes per a tothom: iniciats a la colla, castellers de tronc, canalla, pares de canalla, crosses, creus, laterals, contraforts, agulles, primeres mans, caps de colla, secretaris, vocals, castellers universitaris, avis que han fundat colles llegendàries, i els freaks més freaks que presumeixen de saber-ho tot.

Un joc imprescindible per a qualsevol casteller aficionat, consagrat o amant del món casteller des de peu de plaça.

DINÀMICA DEL JOC

Es tracta d’un joc de taula amb el seu tauler, fitxes de joc, dau i cartes. Un reglament senzill i intuïtiu que anirà guiant als jugadors fins a fer l’aleta i descarregar el castell. A cada casella el jugador ha de respondre una pregunta d’una de les tres categories(a decidir per l’atzar del dau) que, en cas d’encertar, li donarà l’oportunitat de seguir jugant. En cas de no respondre-la correctament, passa el torn al següent jugador.

Qui som

Som gent que hem passat moltes hores al local d’assaig, a les places i parlant de castells. Tantes, que no seríem capaços de comptar-les. Però sobretot som professionals dels nostres sectors que ens hem ajuntat amb les ganes i la il·lusió de tirar endavant aquest projecte.

Cristina Sánchez
Gestió i coordinació. Converteix idees en projectes.

Sandra Llopart
Disseny, il·lustració i maquetació. Transforma en art tot el que passa per les seves mans: un concepte, un text i, per què no un joc? · web

La factoria d’idees
Programació web. Resol qualsevol necessitat digital · web