“El crack casteller” arriba per Sant Jordi

Tal i com s’havia previst i seguint el calendari marcat, el nou joc de taula de temàtica castellera “El crack casteller” arriba a les nostres mans demà dia de Sant Jordi. La presentació pública, al Teatre Tarragona, a les 12h, acompanya la presentació del nou Vermut casteller, de Vermut Miró, nou producte llicenciat sota la marca Castells.

El joc és ja una realitat després d’un llarg i elaborat “making off” que s’ha anat compartint amb el públic des del llançament d’una campanya de micromecenatge, a finals de l’any passat, fins a dia d’avui.

“El crack casteller” surt al mercat havent signat un conveni amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya per tal d’estar sota el paraigües de la marca Castells. Colles Castelleres de Catalunya amb l’objectiu de donar suport als propòsits de la mateixa marca: protegir la imatge dels castells; projectar encara amb major potència i claredat el fenomen casteller i aprofitar oportunitats de generar ingressos que ara no s’estan aprofita que ajudin al finançament del món casteller i la seva seguretat.

A partir d’avui doncs, el joc es pot aconseguir a través del nou portal web elcrackcasteller.cat i a través de les xarxes socials us seguirem mantenint , com fins ara, de les darreres notícies i novetats.

“El crack casteller compta amb Repsol Tarragona com a col·laborador principal, i Vermut Miró i Diari Casteller com a col·laboradors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *