CONCURS A TWITTER DE @CRACKCASTELLER

“El crack casteller” convoca el primer dels tres concursos que té previstos per a xarxes socials aquesta tardor. El concurs a Twitter de @crackcasteller pretén ampliar els seus seguidors i fer difusió del joc ara que la temporada castellera va posant punt i final i arriben les vacances d’hivern.

En aquesta ocasió la proposta és a Twitter, una xarxa on “El crack casteller” cada vegada s’hi sent més còmode i on la immediatesa i interacció que genera motiva la dinamització i participació. El concurs és obert a tothom i per a participar només s’ha de ser seguidor del perfil del joc i fer retuit del post que anuncia el concurs. La setmana vinent, i a través de la plataforma Easypromos que garanteix la transparència del sorteig, es farà públic el guanyador o guanyadora que rebrà el lot compost per un joc de “El crack casteller” + una ampolla de vermut de Vermuts Miró de Reus, un dels dos patrocinadors del joc al costat de Repsol Tarragona.

La convocatòria s’obre avui dia 1 de novembre i estarà oberta fins diumenge dia 5.

Atents a aquesta campanya i a les properes que arribaran després, us animem a participar i… a seguir-nos a les xarxes! 😉

facebookXXSS icons

twitter

instagram

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *